Om mig

Mål & Mening

– terapi och konsultation

Om mig

Hej!

 

Första gången jag kände mig sedd som liten var i skolan. Där sa min lärare att hon tyckte att jag var bra på matematik. Det var så skolan blev min väg. Ända tills den dagen då jag som lärare och forskare på Kungliga Tekniska högskolan var tvungen att ställa mig frågan: Vad vill jag – egentligen? Det var början på en personlig resa jag aldrig kunnat föreställa mig. Den varade i sju år. Även om det var sju svåra år (precis som i talesättet) fick mitt intresse för existentiella frågor äntligen ta plats på allvar i mitt liv.


Längs vägen lärde jag mig mycket om att vara människa. Jag lärde mig att lyssna inåt. Jag lärde mig att det går att förändra. Jag lärde mig att ha tillförsikt. Jag lärde mig att det finns andra som vill mig väl. Jag bytte tjänst och började arbeta som pedagogisk utvecklare. Jag vidareutbildade mig till gestaltterapeut vid Gestaltakademin i Skandinavien. Jag arbetade inom den psykiatriska sjukvården på S:t Görans sjukhus och på Norrlands universitetssjukhus. Jag flyttade till Umeå med min familj.

 

Idag arbetar jag som gestaltterapeut på MåbraKällan i centrala Umeå och som pedagogisk utvecklare på Umeå universitet. Du är varmt välkommen att höra av dig – jag följer gärna med en bit på din resa.

KONTAKTA MIG

 FÖR ETT SAMTAL

Dan Borglund

 

Diplomerad Gestaltterapeut

 

vid Gestaltakademin i Skandinavien

Mottagning på MåbraKällan i Umeå

Medlem i SAG - Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter

Har tystnadsplikt och ansvarsförsäkring

Nyheter och events

 

Fortbildning och handledning

i Stockholm

       24-25 januari, 2020

 

Fortbildning och handledning

i Stockholm

       20-21 mars, 2020

Kontakt

 

Kungsgatan 42, 903 25 Umeå

 

Email: info@malochmening.nu

 

Telefon: 070-346 42 41

Dan Borglund 2020 – All Rights Reserved